Advipro gastheer Young ISPE Event

Op donderdagavond 9 november 2017 organiseerde de Young Professionals van ISPE Belgium een event over cleanroom kwalificatie en virtuele simulaties in ons nagelnieuwe trainingscenter te Lille.

ISPE staat voor “International Society of Pharmaceutical Engineers” en is een vakorganisatie voor mensen in de life sciences industrie. De jongerenafdeling van deze organisatie, de zogenaamde Young Professionals, zijn mensen die aan het begin staan van hun carrière in de farmaceutische industrie en zich engageren om ook andere starters te versterken en hen helpen hun weg te zoeken binnen hun professionele carrière. Ze doen dit onder andere door events te organiseren waar interessante en innovatieve topics worden belicht, maar waar ook de mogelijkheid wordt geboden om te netwerken. 

Peter Scheyltjens, CEO van Advipro, engageert zich al geruime tijd voor deze organisatie als board member. Eén van onze Project Support Engineers, Willem Claes, is sinds begin dit jaar ook actief bij de Young Professionals en nam de organisatie van het event van 9 november op zich.

Het werd een interessante avond met presentaties van experts en workshops waarbij de aanwezigen actief konden deelnemen en vragen stellen. We zijn blij dat wij, als Advipro, mochten optreden als gastheer en sponsor van dit event, en zo de Young Professionals een duwtje in de rug konden geven.  

Foto's