Advipro stapt € 2500 bij mekaar voor de Baraa Primary School in Tanzania

Zoals jullie reeds eerder konden lezen, moedigt Advipro met veel plezier de engagementen van onze medewerkers aan. Op onze blog konden jullie eerder al lezen dat we via vzw ithemba de Baraa Primary School in Tanzania ondersteunen, aangezien collega Nathalie Cuypers zich daar in juli twee weken als vrijwilliger heeft ingezet. Een zeer knap initiatief van Nathalie, die er haar vakantie voor opofferde!

Dit werd vervolgens gekoppeld aan een sportieve uitdaging: de Virgin Pulse Global Challenge, een stappenrace die de deelnemers ertoe aanzet om meer te bewegen en bewust te zijn van de impact van die beweging op het dagelijkse leven. Tijdens deze uitdaging werd de gestapte afstand virtueel uitgezet op een landkaart en werden vele steden, landen en zelfs continenten bezocht.

Het team “We Thought They Said Rum” zette in totaal 12.391.901 stappen, wat neerkomt op een gemiddelde van 17.703 stappen per persoon per dag. Dat leverde hen de overwinning binnen Advipro op, Proficiat!

In totaal werden er door de verschillende Advipro teams 1136 locaties bezocht. Hiervoor werd er dagelijks gemiddeld bijna 15.000 stappen gezet per A-team deelnemer, een knappe prestatie!

Advipro wil deze prestatie dan ook graag belonen met een bedrag van € 2 per bezochte locatie, wat neerkomt op € 2.272. Omwille van de uitmuntende prestatie van de verschillende teams, heeft de directie dit bedrag afgerond naar € 2.500! Deze cheque werd overhandigd aan collega Nathalie om er zo voor te zorgen dat dit goed terecht zou komen bij de Baraa Primary School via vzw ithemba.

Bedankt, A-team, voor jullie sportieve bijdrage!

Foto's