Advipro zet zijn sportiefste beentje voor tijdens de Global Challenge

We blijven bij Advipro steeds op zoek naar alle mogelijke manieren om onze waarden; Verantwoordelijkheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Integriteit, en Veiligheid, Gezondheid en Milieu; in de praktijk te brengen. Zoals vaak komen de initiatieven hiervoor vanuit ons A-Team, en ook voor de deelname aan de Virgin Global Challenge was dit zo. Evelien had niet veel tijd nodig om ons te overtuigen om vorig jaar deel te nemen aan deze sportieve uitdaging, en dit jaar stond iedereen letterlijk te trappelen om er voor de tweede keer aan te beginnen.

Het concept is simpel: alle collega’s zijn verdeeld in teams van zeven personen en iedereen krijgt een stappenteller. Je geeft gedurende honderd dagen elke dag je stappen in via een app of website en hierdoor leg je een virtuele reis rond de wereld af. Ook allerlei andere sporten kunnen geregistreerd worden om stappen te verdienen. Onderweg kom je extra sportieve uitdagingen tegen, en word je aangemoedigd om gezonder te eten en te slapen. Het is een fijne bewustwording van het belang aan dagelijkse beweging en een gezonde levensstijl in het algemeen.

Sinds dit voorjaar geven we onze medewerkers de mogelijkheid om heel voordelig een fiets te leasen via Advipro. Gezond en milieubewust pendelen is in ieders voordeel, en we investeren hier als bedrijf dan ook heel graag in. Door deze en vele andere initiatieven blijven onze waarden niet beperkt tot mooie woorden in een kader aan de muur van ons kantoor, maar brengen we ze ook echt in de praktijk.

Dat we bij Advipro overlopen van enthousiasme en een gezonde competitiviteit resulteert in een geweldige boost voor ons allemaal, en een ware energiegolf door onze firma. Gespreksonderwerp nummer één tijdens de lunch is sinds enkele weken dan ook de Global Challenge. Enkele fanatiekelingen kiezen er zelfs voor om hun lunch al wandelend door te brengen in de buurt van hun werkplek…

Hieronder enkele mooie sfeerbeelden van collega’s op zoek naar een goed stappengemiddelde.

Foto's