De testimonial van Michelle, het 100ste A-Teamlid!

Als onderdeel van de master bio-ingenieurswetenschappen, ging ik in 2011 op zoek naar een stageplek in de farma-industrie. Ik zocht in Herentals, mijn woonplaats, en kwam uit bij Advipro, toen nog gelegen langs de bright lights van de E313. Ik begreep niets van ‘The Complete GxPerience’, maar ik was nieuwsgierig. Na enkele e-mails, inclusief een verschrikkelijke dt-fout, en een gesprek, waarin ik vroeg of Advipro labo's had (en een beetje verward was toen bleek van niet), zijn we de uitdaging aangegaan. Ik werd kort en krachtig ondergedompeld in ISO normen en GxP guidelines en begreep een beetje beter wat mij twee jaar later zou opwachten. Toch moest ik nog veel leren.

Na een interdisciplinair doctoraat in een internationale omgeving en een ontdekkingstocht langs clinical monitoring en een digital health startup, was ik op zoek naar een bedrijf met een hart voor opleiding waar ik kan groeien en uitblinken in een expertise die bij mij past. Ik zocht een collegiale sfeer om elke dag gelukkig van thuis te komen en een management team om zowel professionele zaken als weekend-avonturen mee te bespreken. Dit bracht mij opnieuw bij Advipro.

De sollicitatiegesprekken waren zowel interessant als plezant. Mijn ogen blonken terwijl we de opleiding bespraken en toen aan de hand van een voorbeeld werd aangetoond dat de groeimogelijkheden eindeloos zijn. Ik had gekozen, en was super blij dat ik 2019 hier mocht inzetten.

Mijn enthousiasme werd enkel groter bij het tekenen van mijn contract. Dit ging snel in orde zijn, dus ik gebruikte een beetje droogshampoo en vertrok naar Lille. Daar werd mij gevraagd om nog even mee te komen voor een korte aankondiging. Ik was het 100ste A-Team member en er stond een grote fles wijn op mij te wachten! “Proficiat! We nemen snel een foto voor Linkedin.” “Geen probleem!”. Ik had er niets speciaal voor moeten doen, maar was er wel trots op. Dus ik probeerde zo spontaan mogelijk te lachen, maar had toch een beetje spijt van die droogshampoo.

 

 

 

 

 

Ondertussen geniet ik van het opleidingstraject en ben ik elke dag enthousiast om de werking beter te begrijpen en nieuwe projectmogelijkheden te ontdekken. Die grote fles wijn staat te wachten om met de andere januari-starters ons eerste project te vieren. We kijken ernaar uit!