De tweede Job Tasting Day was een succes!

Op 11 september vonden opnieuw vele geïnteresseerden hun weg naar onze tweede Job Tasting Day van dit jaar. Na een hapje en een drankje werd de namiddag afgetrapt door onze CEO, Peter Scheyltjens, met een voorstelling over Advipro en de GxP Academy. Daarna kregen de deelnemers een rondleiding langs de cleanroom (gebouwd voor trainingsdoeleinden), het testlabo en het kantoorgebouw. Op deze manier konden de aanwezigen al eens proeven van de sfeer en de activiteiten van ons “A-Team”.

De deelnemers werden in kleinere groepen ingedeeld en de drie enthousiaste projectmedewerkers Alain, Bart en Kelly stelden hun project voor en vertelden waar zij dagdagelijks mee bezig zijn. De deelnemers kregen zo een duidelijk beeld van wat projectwerk voor hen concreet kan betekenen. Natuurlijk was er tijd en ruimte voor persoonlijke vragen.

De namiddag werd afgerond met een toelichting van HR “Hoe word ik lid van het A-Team?”. Na de presentatie bleek dat er heel wat geïnteresseerden waren. Zij kregen dan ook de mogelijkheid om na een walking dinner met HR, management en de A-Team collega’s meteen in gesprek te gaan. Na afloop ging iedereen met een goed gevoel naar huis. Wil je proeven van de sfeer, bekijk dan zeker ons filmpje onderaan deze blog.

Wil jij ook kennismaken met Advipro? Schrijf je dan HIER in voor onze volgende editie van donderdag 17 januari 2019.
Wil je nu reeds solliciteren, stuur dan je CV en motivatiebrief door naar jobs@advipro.be. We nemen snel met jou contact op.

Videos