Ontmoet onze nieuwe collega: Anke!

 

Dag Anke, kan je jezelf even voorstellen?

Hallo, ik ben Anke Rombouts en sinds 22 februari 2021 aan de slag als Administrative Business Assistant bij Advipro. Van opleiding ben ik leerkracht lager onderwijs maar ik werk sinds 2016 in de administratieve sector. Ik merkte tijdens mijn loopbaan als leerkracht dat ik voornamelijk in het bijhorende administratieve takenpakket mijn gading vond en besloot daarom de avondopleiding administratief bediende te volgen. Et voilà, 5 jaar en heel wat ervaring later mag ik mezelf Administrative Business Assistant noemen.

Waarom Advipro?

Wat ik fijn vind aan Advipro is dat het een groeiend bedrijf is met medewerkers die er allemaal even hard naar streven om die groei te waarborgen. De mix van jong talent met al wat meer ervaren medewerkers maakt van Advipro een bedrijf waar ik zelf nog veel kan leren en de nodige uitdagingen ga vinden. Daarnaast is hier een leuke teamsfeer te vinden, die zelfs in coronatijden blijft aangewakkerd door het organiseren van coronaproef teambuildingactiviteiten.  

Hoe heb je de eerste weken bij Advipro ervaren?

Ik ben ondertussen bijna 5 weken aan het werk bij Advipro en voelde me vanaf dag 1 welkom in het team. Tijdens de eerste weken heb ik de tijd gekregen om met iedereen kennis te maken, opleidingen te volgen en heel wat procedures te lezen die me helpen bij het uitvoeren van mijn job. Ondertussen ben ik al wat ingewerkt in het takenpakket dat hoort bij de functie van Administrative Business Assistant en sta ik te popelen om nog meer taken op mij te kunnen nemen.  

Administrative Business Assistant, wat doe je?

Als Administrative Business Assistant ondersteun ik 4 Business Managers op administratief vlak. Het takenpakket is dan ook zeer divers en uitgebreid. Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik aan de administratieve opvolging van projecten maar daarnaast doe ik ook heel wat andere, diverse taken.

Beschrijf jezelf in drie woorden.

behulpzaam – kalm - perfectionistisch

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Sinds mijn 5e levensjaar heeft de paardenmicrobe mij te pakken en deze heeft mij nog steeds niet los gelaten. Heel wat van mijn vrije tijd gaat dan ook naar het verzorgen en trainen van mijn eigen paard.

Afsluiter, vul aan: als corona weg is dan…

Dan ga ik samen met mijn twee beste vriendinnen een hapje eten en een drankje drinken. Zij zijn allebei mama geworden tijdens de coronacrisis en we hebben dit nog niet goed kunnen vieren.

Bedankt Anke! We wensen je heel veel succes met je loopbaan binnen Advipro!