Geschiedenis van Advipro in een notendop

In 2018 bestaat Advipro 15 jaar. Onze focus ligt op projectondersteuning in de (bio)farmaceutische, medische en hightech industrie.

2003
Oprichting

Advipro wordt opgericht en breidt de eerste jaren gestaag haar diensten uit volgens twee pijlers: Project Support en Consulting.

2010
Uitbreiding diensten

We investeren vanaf 2010 in een gespecialiseerde ‘testing’ afdeling. We bieden complete oplossingen aan inzake meten en bewaken van gecontroleerde omgevingen.

2012
Verhuis naar Zandhoven

Door de groei in de afdeling ‘testing' verhuizen we onze uitvalsbasis in januari 2012 van het business center in Herentals naar een kantoor in Zandhoven.

2015
Verhuis naar Lille

De groei zet zich sterk voort, waardoor we op 17 juli 2015 opnieuw verhuizen naar een eigen pand in Lille. We beschikken hier over een groot labo voor de afdeling ‘testing’

2017
Tweede uitvalsbasis regio Puurs

In juni 2017 tekenen we het huurcontract voor een nieuwe uitvalsbasis van Advipro in Willebroek. Zo zijn we dichter bij onze medewerkers en klanten in de regio Puurs en Brussel.

2017
Trainingscentrum met cleanroom

We openen een trainings- en opleidingscentrum met een eigen, werkende cleanroom zodat we onze mensen, maar ook medewerkers van klanten, nog beter kunnen opleiden.

Een A-team dat uitblinkt in kennis en verbondenheid

Het A-team. Voor ons betekent het veel meer dan die goede oude serie uit de jaren 80. Al zijn er overeenkomsten: ons team bestaat nl. ook uit gemotiveerde professionals met een gedegen achtergrond in engineering en wetenschappen. Geen uitdaging bij onze klanten is hen te groot. “If you have no one to turn to, call the A-team…”

Onze mensen krijgen de kans om uit te blinken in hun vakgebied, van starter naar expert. We zijn trots op ons team. We werven talenten aan en investeren in opleiding, een professionele omkadering en beperken het woon-werkverkeer. We hebben aandacht voor de mens achter onze medewerkers en investeren in activiteiten die de groepsgeest stimuleren. We zijn hét A-team en laten dat graag zien.

Kwaliteitsvol werken door onze klanten naar waarde geschat

Onze expertise zetten we in voor onze klanten. Ze beschouwen Advipro dan ook als aangewezen partner. We genieten een klantentevredenheid van > 4/5 en daar zijn we trots op. Kwaliteitsvol en deskundig handelen is een natuurlijke evidentie in ons vak. Het vormt dan ook de rode draad doorheen al onze activiteiten. Niet alleen bij onze klanten, ook voor wat betreft onze interne werking gaan we voor continuous improvement.

Veiligheid, gezondheid en milieu

We realiseren de meeste van onze projecten in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën en werken dus vooral voor de farmaceutische industrie. Een tweede rode draad doorheen onze werking vormt dan ook veiligheid. Product- en patiëntveiligheid, maar ook de veiligheid en gezondheid van onze mensen, hun omgeving en het milieu vinden we belangrijk.

One team, one spirit

Bij Advipro werken we samen, houden we elkaar scherp, inspireren we elkaar. We blinken niet alleen uit in kennis en deskundigheid, maar ook in teamgeest…