HVAC & Cleanrooms: Technische Aspecten

24/11/2022 van 13:00 tot 17:00

Nog 10 plaatsen beschikbaar.
€395,00

Doelgroep:

Medewerkers uit de Farmaceutische of Life Science sector die werken of starten in een omgeving met HVAC systemen en cleanrooms:

  • Technische medewerkers, operatoren, supervisors, QA medewerkers, project managers en (validatie) ingenieurs die de basis principes van HVAC systemen willen begrijpen.

Leerdoel: 

De training “HVAC & Cleanrooms: technische aspecten” neemt de verschillende installatie onderdelen van een HVAC installatie onder de loep, en bekijkt wat de effecten zijn op een cleanroom en de classificatie hiervan. De wettelijke GMP eisen komen aan bod, alsook het correct ontwerpen van een HVAC installatie. Tijdens het praktijkgedeelte verdiepen we ons “live” in de HVAC installatie en de cleanroom van de GxP Academy.

 

Programma:

Theorie:

  • Wat is een cleanroom?
  • Wat is een HVAC systeem? Wat zijn de verschillende kritische onderdelen?
  • Wat is de impact van een HVAC installatie op de cleanroom classificatie?

Praktische Oefeningen:

  • High level view van een HVAC systeem te volgen in de technische ruimte
  • Voorbeelden van de impact van enkele kritische parameters van een HVAC op de cleanroom.
  • Visualisatie stromingsprofielen in de cleanroom

 

Prijs: € 395,00 per persoon (excl. btw)

Locatie: De training vindt plaats in The GxP Academy op het hoofdkantoor van Advipro: Wechelsebaan 143 unit 13, 2275 Lille.

Taal: Nederlands

Inschrijven verplicht: via onderstaand contactformulier. Gelieve zeker het correcte emailadres van de deelnemer te vermelden.

KMO Portefeuille: Advipro behaalde het certificaat als dienstverlener opleidingen van de Vlaamse Overheid. Hiermee kunnen KMO's een subsidie krijgen van 30% op onze opleidingen. Registratienummer DV.O229403.

Co-Valent: Indien aangesloten bij Co-Valent kan tussenkomst voor deze opleiding aangevraagd worden via onderstaande link:
https://www.co-valent.be/nl/werkgever/subsidie/subsidiedossier-bij-co-valent/

Student? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Personen